Ви додали:
Головна Каркасні басейни

Bestway 56193 Каркасний басейн дитячий (244х51 см)

Нема в наявності

Виробник: BestWay
Країна: Китай
Параметры: x 244 x 51
ID Артикул: 56193
Гарантия14 дней
Адаптер для слива водыЕсть
УпаковкаКартонная коробка
Форма каркасного бассейнаКруглый
Скиммернет, необходим для сбора мусора (насекомых) с верхнего слоя воды в автоматическом режиме
Пылесоснет, необходим для уборки крупного мусора со дна бассейна
МатериалПВХ

Каркасний басейн Bestway 56193 Splas-In-Shade Play Pool - дитячий розбірний восьмикутний басейн на металевому каркасі, практичний і надійний, який не лише порадує, розвеселить і освіжить ваших дітей у спекотну погоду, але й стане фактором їх загартування, у гральній формі зміцнюючи дитячий організм перед наближенням холодної пори року.

Ковшик каркасного басейну BestWay 56193, як і всі каркасні басейни, вироблені BestWay, виготовлений з матеріалу, отриманого за допомогою найновішої технології Super-Tough - суперміцного полівінілхлориду. Використання цієї технології надає стінам ковша басейну міцність, в три рази перевищуючи звичайну, оскільки вони складаються з трьох шарів: два шари щільного вінілу і один - поліестер для особливої міцності. Такий матеріал дуже надійний, міцний, стійкий до ударів, не піддається стисканню і вигоранню на сонці.

Сам каркас басейну BestWay 56193 виконаний з металу, отже, басейн витримує великі навантаження - в ньому одночасно можуть перебувати кілька дітей.

Металеві деталі каркасу басейну фарбовані за допомогою технології порошкового напилення, що забезпечує довговічність конструкції.

Особливість дитячого каркасного басейну Bestway 56193 - знімний намет від сонця, в центральну частину якого вбудований фонтан, підключений до садового шлангу.

Матеріал знімного намету від сонця відповідає стандарту захисту від ультрафіолетового випромінювання UPF40+.

Об'єм води в басейні Bestway 56193: 1688 л

Каркасний басейн Bestway 56193 легко встановлюється. Процес збирання басейну до наповнення водою займає близько 10 хвилин і не потребує спеціальних знань або навичок. У встановленні басейну вам допоможе докладна інструкція.

У комплект поставки входить:

дитячий каркасний басейн Bestway 56193,

намет від зайвого ультрафіолетового випромінювання,

душова лейка,

інструкція з експлуатації.

Прийнявши рішення придбати каркасний басейн BestWay 56193, ви подаруєте радість своїм дітям і їх друзям. Навіть якщо немає можливості вивезти їх на відпочинок на море або хоча б до найближчого водоймища - тепер у вас є свій особистий пляж і водоймище. Діти підкріпляться і загартуються перед холодним часом року. І ви зможете зміцнити своє здоров'я - використовуйте басейн замість ранкової зарядки - адже багато видів вправ, виконаних у воді, набагато корисніші, ніж поза нею, через те, що в воді навантаження на суглоби значно нижче.

Каркасний басейн BestWay 56493 стане чудовим подарунком для сім'ї, дозволяючи у спекотний літній день отримати задоволення від водного відпочинку поруч з вашим домом.

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України