Ви додали:
Головна Басейни дитячі (надувні басейни)

Надувний басейн 366х91 см Intex 56932

Нема в наявності

Виробник: Intex
Країна: Китай
Параметры: 366 см. x 366 см. x 91 см.
ID Артикул: 56932

Надувний басейн Intex 56932 Easy Set Pool розміром 366х91 см - чудовий варіант для сімейного відпочинку у спекотний день. Надійна, легко встановлювана модель, в якій можуть одночасно перебувати кілька осіб.

В комплект поставки входить:

  • Надувний басейн Intex 56932 Easy Set Pool, 366х91 см;
  • Фільтруючий насос для рециркуляції води;
  • Відеодиск із докладною інструкцією по встановленню та демонтажу;
  • Руководство з експлуатації.

Надувний басейн Intex 56932 виконаний у формі кола з високими пружними бортами, що дозволяє дорослому спиратися на них безпечно, боячись, що вони прогнуться.

Борти басейну підтримує надувне кільце. При наповненні басейну водою надувне кільце піднімається разом із рівнем води, стінки надувного басейну таким чином розправляються, і басейн приймає свою форму.

Чаша надувного басейну Intex 56932 виготовлена з високоякісного матеріалу застосуванням технології Super-Tough, яка надає стінам басейну потрійну міцність. Стінки виготовлені з трьох окремих шарів: два шари щільного вінілу і один - поліестру для особливої міцності.

Фільтруючий насос продуктивністю 2006 л/год забезпечує рециркуляцію та очищення води в басейні, що дозволяє змінювати воду не частіше 1 разу в місяць.

Об'єм при 80% наповненості басейна складає 6734 літра.

Надувний басейн Intex 56932 обладнаний зручним сливним клапаном, який може бути підключений до садового шлангу. Таким чином, воду можна стікати в будь-яке зручне місце або, наприклад, поливати сад.

Щільний каучуковий каучук гарантує, що басейн не розпухне і не проколеться при випадковому потраплянні сміття під дно басейну. Тим не менше, для надійної та тривалої роботи надувного басейну Intex 56932 рекомендується добре очистити площадку від сміття, каменів, скла, сухих гілок і т.п.

Час зборки надувного басейну Intex 56932 до наповнення його водою - 20 хвилин. Не потрібні спеціальні навички та інструменти. Басейн не вимагає підготовки грунту або насипки піску.

Зверніть увагу!

Оскільки основною причиною пошкодження дна басейну є невидалений сміття та камені, радимо вам придбати спеціальну підстилку під басейн Intex 58932. Це збільшить термін служби каркасного басейну і позбавить вас від необхідності тщательного очищення площадки під дном басейну.

Також для захисту надувного басейну Intex 56932 від сміття, пилу та інших забруднень і полегшення догляду за ним рекомендуємо придбати спеціальний захисний тент Intex 58919. Тент виготовлений з міцного ПВХ товщиною 0,18 мм і кріпиться до басейну за допомогою спеціальних веревкових зав'язок. На тенті розташовані сливні отвори, щоб запобігти накопиченню води на поверхні.

За бажанням басейн може бути обладнаний електричним обігрівачем води для басейнів Intex 56684, що продовжить термін його експлуатації незалежно від погоди.

Надувний басейн Intex 56932 незамінний влітку. У басейні можна проводити сімейні вихідні, романтичні вечори та навіть веселі вечірки.

Придбавши надувний басейн Intex 56932, ви створюєте куточок раю для своєї сім'ї. Неважливо, чи ви у відпустці, чи працюєте, далеко від вас водойми та пляжі, чи близько, відповідає чи вода в цих водоймах гігієнічним нормам чи ні - тепер у вас є свій особистий пляж і водоймище. Діти навчаться триматися на воді раніше, зміцняться і закаляться перед довгою холодною зимою. А ви, крім усього іншого, підтримаєте і своє здоров'я - використовуйте басейн замість ранкової зарядки - адже багато видів вправ, виконаних у воді, набагато корисніші, ніж поза нею, оскільки в воді навантаження на суглоби значно нижче.

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України