Ви додали:
Головна Надувні меблі Надувні матраци

Intex 68765, Надувний матрац 203х152х22 см

Нема в наявності

Виробник: Intex
Країна: Китай
Параметры: 203 см. x 152 см. x 22 см.
ID Артикул: 68765

Надувний матрац Intex Classic Downy Bad 68765 з двома надувними подушками і ручним насосом - відмінний півтораспальний надувний виріб популярної фірми, при цьому вельми бюджетний за вартістю. Це є причиною високої популярності даної моделі.

Колір виробу - насичений синій.

Розміри надувного виробу:

  • довжина матраца - 203 см,
  • ширина матраца - 152 см,
  • висота матраца - 22 см.

Матеріал виготовлення - міцний високоякісний вініл з товщиною стінки 0,38 мм. Це гіпоалергенний, стійкий до зминання, ударів матеріал.

Верхня поверхня надувного матраца Intex 68765 і подушок, що входять в комплект, мають віскозне флокіроване покриття, яке на дотик м'якістю і ніжністю дуже нагадує велюр. Крім того, що флок-покриття приємно для тіла навіть без наявності білизни, воно також не дає зісковзнути з матраца ні простирадлу, ні покривалу. Водонепроникність флока і, тим більше, вінілу, дозволяє використовувати надувний матрац Intex 68765 з подушками і як тимчасове спальне місце в будинку або на дачі, і в наметі, і на пляжі або в воді.

Внутрішній устрій надувного матраца Intex 68765 виготовлено по системі l-beam, тобто являє собою набір вінілових паралельних один до одного перегородок, які утворюють канали для циркуляції повітря. Система l-beam - одна з основних, перевірених часом внутрішніх систем, що застосовуються в своїх матрацах фірмою Intex. Зовні поверхня надувного виробу з внутрішньою системою l-beam виглядає рівномірно хвилястою (хвилі йдуть уздовж довжини надувного вироба).

Надувні подушки, які йдуть в комплекті з матрацом, забезпечать під час відпочинку додатковий комфорт вашому тілу.

Надувний матрац з подушками Intex 68765 комплектується ручним насосом Intex 68612, простим, надійним і якісним (це сама по собі одна з найбільш популярних моделей ручних насосів Интекс), але, в принципі, він може бути наповнений повітрям за допомогою будь-якого виду насоса - ручного, ножного або електричного.

Спеціальний клапан матраца забезпечує як повільний вихід повітря, так і плавне і швидке здуття (для швидкого здуття необхідно вставити наконечник насоса в отвір клапана. Якщо ж клапан буде ненавмисно відкритий або нещільно закритий, повітря з матраца буде виходити повільно).

У разі забруднення матраца його можна легко відчистити або вимити мильним розчином.

У складеному вигляді матрац разом з подушками поміститься в коробку і таким чином займає зовсім небагато місця. Таким чином його зручно брати з собою в поїздку будь-яким видом транспорту. У складеному вигляді може зберігатися довго, причому без втрати своїх високих споживчих якостей.

Дана модель матраца є найбільш популярною завдяки якості матеріалу, а також завдяки тому, що в набір крім матраца входять дві подушки і ручний насос. Якщо купувати окремо матрац і подушки з насосом - вийде на порядок дорожче. Це відмінний варіант для плавання або ж для використання в ролі тимчасового спального місця.

Так само надувний матрац Intex відмінно підійде для виїзду на природу, щоб забезпечити зручне спальне місце в наметі.

Матрац зручний тим, що він досить компактний, при непотрібності можна його здути і матрац відмінно проведе час в коморі, чекаючи гостей або час літнього відпочинку.

Варто відзначити і високе максимальне навантаження, яке витримує матрац 68765 - це 210 кг. Даного навантаження більш ніж достатньо, щоб на ньому розташувалися двоє людей.

Упаковка-картонна коробка.

Розмір 12х33х42 см

Удобный, компактный набор 3в1. Советую.

Покупали для большой палатки. Спали на матрасе втроем. В комплекте идет ручной насос и две надувные подушки. Еще используем его, когда нужно положить спать гостей, а спального места не хватает. Покупкой доволен. Всем рекомендую.

Отличный набор! Брали на отдых на море и не прогадали. На матрасе можно как спать, так и плавать. Насос очень быстро надувает, а на подушечках удобно плавать)

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України