Ви додали:
Головна Надувні меблі Надувні матраци

Intex 67794, Надувний матрац 99х191х22 см

Нема в наявності

Виробник: Intex
Країна: Китай
Параметры: 191 см x 99 см x 22 см
ID Артикул: 67794

Надувний матраць Intex 67794 Velvet Flocked Pattern Bed (99х191х22 см) - зручне одномісне спальне місце, надійне, міцне, за привабливою бюджетною ціною.

Вдосконалена внутрішня конструкція надувного матраця Intex 67794 дозволяє забезпечити найбільш комфортний стан під час вашого відпочинку та сну. Система внутрішньої підтримки забезпечує рівномірне розподіл воздуху всередині матраця та однаковий рівень жорсткості, який ви можете регулювати більшим чи меншим наповненням надувного матраця Intex 67794 повітрям.

Благодаря цьому надувний матраць 67794 матиме всі якості ортопедичного матраца, при цьому маючи набагато меншу вартість.

Практично нівелюються ефекти зміщення та продовженого коливання наповненого воздухом матраца.

Розміри надувного матраця Intex 67794:

- площа спального місця - 99х191 см,
- висота спального місця - 22 см.

Витримує навантаження до 130 кг.

Оснащений вбудованим електричним насосом, який дозволяє наповнити матраць повітрям за 1 хвилину. Електричний насос працює від джерела живлення 220 V.

У комплект поставки входить:

- надувний матраць Intex 67794 Velvet Flocked Pattern Bed (99х191х22 см),
- сумка для перенесення та зберігання,
- інструкція з використання та догляду на російській мові.

Зверніть увагу: надувний матраць Intex 67794 не призначений для використання його на воді.

Матеріал - високоякісний вініл (товщина стінки - 0,53 мм), зносостійкий та ударостійкий, стійкий до стискання, водонепроникний, не втрачає своїх споживчих властивостей при тривалому зберіганні в складеному стані. Не вигорає на сонці. Нижні та бокові стінки - темно-синього кольору, верхня частина - світло-сірого, флокована (матеріал, на дотик нагадує велюр). Гіпоалергенний. Легко чиститься за допомогою вологої тканини. Не дозволяє постільному білизні зсовуватися з поверхні матраца.

Надувний матраць Intex 67794 легко транспортабельний завдяки невеликим габаритам та невеликій вазі в складеному стані. Для транспортування вам знадобиться спеціальна сумка.

Надувний матраць Intex 67794 послужить вам у подорожі, на природі, на дачі та допоможе розмістити гостей у вашому домі зі всім можливим комфортом.

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України