Ви додали:
Головна Надувні меблі Надувні кроваті

Intex 66964, Надувне ліжко 191х99х51 см

Нема в наявності

Виробник: Intex
Країна: Китай
Параметры: 191 см x 99 см x 51 см
ID Артикул: 66964

Надувне ліжко Intex 66964 Supreme Air-Flow Bed (191х99х51 см) - стильне, висококомфортне односпальне ліжко, що якістю та зручністю не поступається ортопедичному матрацу, але, на відміну від нього, зберігає привабливу бюджетну ціну.

Конструкція надувного ліжка Intex 66964 має подвійну підтримуючу систему - нижня забезпечує стійкість та надійність конструкції, а верхня - комфортність відпочинку за рахунок наявності внутрішніх продольних перегородок, завдяки яким повітря рівномірно розподіляється всередині надувного ліжка, а також можливості регулювати ступінь пружності та жорсткості ліжка більшим або меншим обсягом повітря всередині нього.

Розміри надувного ліжка Intex 66964:

- площа спального місця - 191х99 см,
- висота спального місця - 51 см.

Витримує навантаження до 140 кг.

Колір: світло-сірий.

Оснащений вбудованим електричним насосом, який дозволяє наповнити матраць повітрям за 1 хвилину. Електричний насос працює від джерела живлення 220 V.

У комплект поставки входить:

- надувне ліжко Intex 66964 Supreme Air-Flow Bed (191х99х51 см),
- сумка для переноски та зберігання,
- інструкція з використання та догляду російською мовою.

Зверніть увагу: надувне ліжко Intex 66964 не призначене для використання його на воді.

Матеріал - високоякісний вініл (товщина стінки - 0,53 мм), стійкий до зношування та ударів, стійкий до стискання, водонепроникний, не втрачає своїх споживчих властивостей при тривалому зберіганні у складеному стані. Не вигоряє на сонці. Нижні та бічні стінки - темно-синього кольору, верхня частина - світло-сіра, флокована (матеріал, на дотик нагадує велюр). Гіпоалергенний. Легко чиститься за допомогою вологої тканини. Не дозволяє постільному білизні зсовуватися з поверхні матрацу.

Надувне ліжко Intex 66964 легко транспортабельне завдяки невеликим габаритам та невеликій вазі у складеному стані. Зручна сумка для зберігання та переноски надувного ліжка Intex 66964 полегшує це завдання.

Надувне ліжко Intex 66964 послужить вам у подорожі, на природі, на пляжі, на дачі та допоможе розмістити гостей у вашому домі з усією можливою зручністю.

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України